Om Betakaroten

beta-about

Sådan fungerer det

Betakaroten er et farvestof, der tilhører familien af karotenoider. Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen, og farvestoffet opbevares i hudcellerne, hvor underhudsfedtet farves gyldent. Ved indtag giver dette en brunere hud, når kroppen udsættes for sollys, både ved brug af solarium og almindelig sol. Betakaroten vil også fungere for dig, der ikke soler dig, og fremme en attraktiv hudtone.

Betakaroten Original og Premium™ indeholder også kobber, som bidrager til normal hudpigmentering. Vores betakaroten-produkter har en unik sammensætning, der sørger for maksimalt optag i kroppen, optimal effekt og ingen orange farve som bivirkning. Regelmæssig brug over tid kan bidrage til den perfekte gyldenbrune hudfarve.

Hvordan opnår du det bedste resultat

Følg altid anbefalet dagsdosis. Klik på dit produkt ovenfor for at finde din anbefaling. Tag Original™ og Premium™ sammen med et glas vand. Vores betakaroten-produkter kan indtages når som helst på døgnet, med eller uden måltid. Vi anbefaler løbende anvendelse hen over hele året for maksimal effekt og udbytte af soltimerne ude om sommeren eller i solarium om vinteren. Betakaroten kan også bruges uden sol eller solarium. Den anbefalede dagsdosis bør ikke overskrides.

Hvad indeholder det

Kosttilskud

Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret kost. Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares mørkt, tørt og ikke over stuetemperatur. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke bruges af gravide eller ammende.

 

  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille