DIN GYLDNE GLØD BLIVER PERFEKT OG VARER LÆNGERE!

Betakaroten Premium er et skræddersyet produkt til alle, der ønsker at få en dyb og varig gylden glød. Nu giver vi dig vores allerbedste betakaroten med 57% rabat!

you're 21!-6-3

Du hørte faktisk helt rigtigt! Responsen har været over al forventning, og vi fortsætter derfor fejringen af vores 10-årsjubilæum! Vi giver dig Betakaroten Premium til over HALV PRIS i hele april! Kun så længe varelageret rækker!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere, at du får en dyb og varig gylden glød. Men du burde starte nu!

Betakaroten Premium™ er ren luksus, når vi taler om betakaroten. En absolut premium-kvalitet – hvor en gylden glød er helt central. Indtag af Betakaroten Premium er med til at forberede huden på solen, og det er en god ting at starte indtaget på året Det bidrager til en frisk og flot gylden glød allerede nu, samtidig med at du lægger fundamentet til årets sommerfarve. Solen er lige så stille på vej tilbage.

Hele 9 ud af 10 kunder har i vores brugerundersøgelse bekræftet, at de får en dybere og mere holdbar gylden glød. Det gør os meget stolte!

9 ud af 10 bliver hurtigere brun!

Vi giver dig garanti for en dyb og holdbar gylden glød. Med hele 9 ud af 10 tilfredse kunder ved vi, at du vil blive tilfreds med Betakaroten Premium!

57% rabat i hele april!

Dette betakarotentilskud er optimeret for at give dig en perfekt og holdbar brun farve. Det bedste grundlag for årets gyldne glød får du ved at starte nu.

Få en dyb og holdbar gylden glød!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere, at du får en dyb og varig gylden glød. Hvis du starter nu, kan du være sikker – så lægger du fundamentet til din gyldne glød, som er vanskeligt at erstatte!

Benyt dig af det gode tilbud, så længe det varer – udfyld formularen nedenfor.

TIDSBEGRÆNSET TILBUD! Begrænset antal produkter til 57% rabat!

Nu-2
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille

Mer fra bloggen

BETAKAROTEN – TILSKUDDET, DU SKAL BRUGE

Vi forlænger vores tilbudskampagne april måned ud, så du kan tage forskud på den gyldne glød. Hvis du er betakaroten-kender, skal du slå til nu!

– BLIR ALDRI SOLBRENT, OG BRUNFARGEN VARER LENGE!

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Denne varianten av betakaroten gjør at man kan oppholde seg lengre i solen, uten å bli solbrent. I tillegg blir du ekstra solbrun!

Dette kan du forvente av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. I tillegg beskytter du huden din. Slik virker det!