BETAKAROTEN – TILSKUDDET, DU SKAL BRUGE

Vi forlænger vores tilbudskampagne april måned ud, så du kan tage forskud på den gyldne glød. Hvis du er betakaroten-kender, skal du slå til nu!

you're 21!-6-3

Betakaroten Premium™ er vores allerbedste betakaroten, og produktet er skabt på baggrund af flere års produktudvikling. Betakaroten Premium er ren luksus, når vi taler om betakaroten. En absolut premium-kvalitet bestående af 15 mg betakaroten – hvor en gylden glød og solbeskyttelse er helt centralt.

Hvis du er ny som bruger af betakaroten, er dette produkt perfekt for dig!

Indtag af Betakaroten Premium er med til at forberede huden på solen, og det er en god ting at starte tidligt på året. Det bidrager til en frisk og flot gylden glød, samtidig med at du lægger fundamentet til årets sommerfarve.

Vi er helt overvældede over responsen de sidste dage i anledning af vores 10-årsjubilæum: Nu giver vi dig Betakaroten Premium til over HALV PRIS! Begrænset varelager. Varerne forsvinder hurtigt.

Premium – det ligger i navnet

Med Betakaroten Premium kan vi garantere, at du kan gå foråret i møde med en dyb og varig gylden glød. Forårssolen er stærk, så start nu: Så lægger du et fundament, der er svært at erstatte! Vores Betakaroten Premium indeholder 15 mg betakaroten og giver dermed Danmarks kraftigste lovlige dosering. Hele 9 ud af 10 kunder har i forårets brugerundersøgelse bekræftet, at de får en dybere og mere holdbar gylden glød. Det gør os meget stolte!

Dyb og holdbar gylden glød

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå foråret i møde med en dyb og varig gylden glød. Benyt dig af det gode tilbud, så længe det varer – udfyld formularen nedenfor.

TIDSBEGRÆNSET TILBUD! Begrænset antal produkter til 57% rabat.

Nu-2
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille

Mer fra bloggen

DIN GYLDNE GLØD BLIVER PERFEKT OG VARER LÆNGERE!

Betakaroten Premium er et skræddersyet produkt til alle, der ønsker at få en dyb og varig gylden glød. Nu giver vi dig vores allerbedste betakaroten med 57% rabat!

– BLIR ALDRI SOLBRENT, OG BRUNFARGEN VARER LENGE!

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Denne varianten av betakaroten gjør at man kan oppholde seg lengre i solen, uten å bli solbrent. I tillegg blir du ekstra solbrun!

Dette kan du forvente av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. I tillegg beskytter du huden din. Slik virker det!